Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

21 maj, 2009

Dubadown - Operation dub

Det spelar nästan ingen roll vilken låt man väljer ur svensk dubhistoria, Internal Dread är den som sitter bakom spakarna. I dag faller valet på göteborgarna Dubadown. Låten är tagen från bandets självbetitlade debut, ett minialbum (2004). Mer uppenbart än så här vem som rattar kan det inte bli. Internal Dread presenterar sig själv i introt...

Dubadown har hittills hunnit med ett minialbum och ett fullalbum. Numera ligger bandet på is och hemsidan har inte levererat något nytt sedan 2008. Men vem vet, det kan komma mer musik ur dem. Finns inte så mycket mer dub att kräma ur deras plattor, men bra reggae är det.

Inga kommentarer: