Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

15 maj, 2009

Finn the Giant - War Times Dub

I dag har jag inte hunnit tänka, än mindre lyssna på dub. Men eftersom jag lovat mig själv att varje dag tipsa om dub så får det bli ett säkert tips i dag: Jätten Finn.

Jag har valt spåret War Times Dub från albumet Dub Pon Top (2008). Han är, i mina ögon, den naturliga arvtagaren till Internal Dread. Finn har förhoppningsvis orken och lusten att göra förstklassig dub i många år till. Tydligen sålde Dub Pon Top inte så bra. Skamligt, tycker jag! Gillar ni dub så ska ni gå loss på skivan. Passa på att spana in hans skivbolag när ni ändå är igång. Reggae Galore har också gjort en intressant intervju med honom.

Inga kommentarer: