Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

27 november, 2009

Cocoa Tea

Det här har inte alls med svensk reggae att göra, men jag måste berätta om min aha-upplevelse av Cocoa Tea! De som känner mig vet att det är roots och dub som gäller oftast. Men häromdagen fick jag ett ryck och tänkte uppdatera mig med 80-talsdancehall. Det räcker inte med Barrington Levy, tänkte jag. Måste finnas annan dancehall som jag kan gilla från hjärtat. Hur har jag kunnat missa Cocoa Tea?! Eller missa, det jag upptäckte var att jag har hört betydligt fler av hans låtar än jag kunde ana. Nu har han en plats i hjärtat, strax intill Barry.

Ni artister som känner att ni låter som Cocoa Tea på 1980-talet, ni har stor chans att få femmor i betyg de närmaste dagarna. ;)

Inga kommentarer: