Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

16 november, 2009

Dubtips: Foona

Det är inte ofta man får möjligheten att skriva om dubartister från Mariestad. Men i dag har turen kommit till Jakob "Foona" Haq som jobbar på hemmaplan, nyligen inflyttad till Stockholm. Foona har en av de mest välbesökta MySpace-sidorna bland svenska, osignade reggaeartister. Spana in låten Dubwision, ligger längst ner i hans spellista. Han har ett eget sound. Han har också mängder av olika sidor på nätet, bland annat en blogg där man kan ladda ner ett gratisalbum, I'n'I Sound.

I hans blogg kan man läsa att han gjort studiobesök hos Internal Dread och Jonah Gold i Rub-a-Dub Studios i Stockholm. Verkar ha varit något av en våt dröm för honom. :)

Inga kommentarer: