Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

24 november, 2009

Stor fredag i Göteborg


På fredag är det kalas i Göteborg all night long. På Sticky Fingers scen står Syster Sol och Governor Andy. Båda kör varsin konsert, och backas upp av Hot This Year Band. Som om det inte vore nog, Gillis Bengtsson dj:ar.

Enligt utskicket börjar första konserten 23.30 men det är insläpp på klubben redan 22.00. Mer info i Mr. Gillis blogg.

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Hej!

Hittade fram till din blogg via last.fm och tänkte - kanske vet du... Det finns en grymt bra svensk reggaelåt, men jag har ingen aning om vad den heter eller vem som sjunger. Killen "mumlar" fram den vackra sången. Lite släpig reggae. Några fraser: Den som öppnade mitt hjärta. Jag kollade på dig och du kollade tillbaka. Kommer aldrig glömma dina glänsande ögon. Vill ha henne i min famn. Refrängen ungefär: Jag står bara i vägen men jag älskar dig ändå. Så grymt fantastiskt bra låt, men som sagt... Ingen aning om någonting. Du?

Peace!

Milla

Anonym sa...

Pernilla, du borde ställa din fråga på skawars.nu
Mr Herring skaffar sig inte kompisar genom att svara hans läsare i kommentarer.

Prince Herring sa...

Pernilla, skicka mig ett mejl. Adressen är princeherring[snabel-a]gmail.com. Den finns också som klickbar länk i bloggens högerspalt.

Prince Herring sa...

Behöver jag säga att jag antagit utmaningen att komma på vilken låt det är? Letar i arkivet...