Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

19 november, 2009

Mer reggae från norr

I bloggens resa runt Sverige har turen återigen gått till norr, närmare bestämt Luleå. Skaburbian Collective som hunnit släppa fyra plattor hittills.

Redan 2003 samlades de fem gubbarna (bandets egen benämning) för att spela ihop, det var först sommaren 2007 som det blev mer seriöst av det hela. Först gjordes två plattor i bandets egenhändigt byggda studio, därefter en platta inspelad hos Sveriges Radio i Luleå. Plattan fick namnet Product in a Free World. I somras gjordes då fullängdaren Skaburbian Collective i Stockholm, men den är inte släppt än utan om knappt en månad är det releasefest för verket på Fiskekyrkan i Luleå.

Vill du höra smakprov på nya skivan finns två spår att höra på bandets MySpace-sida.

Inga kommentarer: