Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

29 november, 2009

Jubileumskonserten recenseras

Vill ni veta hur Kalle Baahs jubileumsspelning var i lördags? Hittills har jag hittat tre recensioner. Reggae Galore var förstås där och skriver bland annat:

"Det här är en publik som är vanare vid konserthus och krogshower än svartklubbar och dancehall. Hur många reggaespelningar har du varit på där det går att kombinera konsertbiljetten med middag?"


Norrköpings Tidningar var också där
, delar ut fyra spårvagnar (nästan lika roligt betygssystem som mina strömmingar) och skriver:

"Egentligen är det en helt bisarrt att 1600 Skärblackabor, Norrköpingsbor och andra väljer att tillbringa sin lördagskväll med att kolla på reggae. Samtidigt är det befriande att så många valt bort tv-soffan med Dansbandskampen eller själlösa idoldeltagare."

NT:s recensent var trots det inte lika imponerad som Reggae Galores var.

Ytterligare en lokal tidning, Folkbladet , var där. Bandmedlemmen Pelle Johansson berättar var Kalle Baah befinner sig:

"- Vi är så mycket bättre musikaliskt nu. Hade man haft kvar samma energi som man hade förr så hade det nog varit perfekt. Förr var vi mer rebeller men det är bara lite kvar av det."

Inga kommentarer: