Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

06 november, 2009

En kort berättelse

Den här recensionen har dröjt lite, annat har kommit emellan. Bandet Original High Five från Stockholm har under hösten släppt sin debut-EP, Short Stories. Det låter skramligt om den här skapunken, men det är schyssta melodier, bra sång och man blir danssugen. Musiken funkar såväl på dottern (1 år) som på frun och mig (30-årsåldern).

Bästa spår från det unga bandet, som debuterade live så sent som i februari i år, är A Name. Spännande med ett band som nämner Bad Religion, KSMB och Toots & The Maytals som inspirationskällor. Ska bli kul att höra mer från Original High Five i framtiden.

Vill du ladda hem och lyssna på hela EP:n så finns den helt lagligt tillgänglig på lastfm, för er som är registrerade där.

Bandet har också gjort en video till ett annat spår på EP:n. Kolla in den här nedanför.

1 kommentar:

Slinky sa...

OHF tackar för denna recension.
Snart blir det studio igen, då kommer lite nyare grejer!