Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

23 november, 2009

Fick tips om Caribinghi

Häromdagen dök följande mejl upp i min inkorg:

"Hittade din blogg & kände bara att jag är tvungen att tipsa dej om en artist som jag rekommenderar dej att ta en lyssning på han är en god vän till mej som jag har sett utvecklats mer & mer genom åren... Caribinghi!"


Så efter några lyssningar måste jag erkänna att tipset var bra. Nu har jag mest lyssnat på hans reggae och inte så mycket hans låt Top of di Top med Promoe & Prop Dylan som tydligen spelats flitigt på MySpace.

Bäst hittills är Carry Me Jah och Bless Me Soul, båda låtarna finns att höra på stockholmaren Caribinghis MySpace-sida.

1 kommentar:

jonas sa...

han har utväklats väldigt mycket under de senaste åren. han bode i min gran stad och en av dom artister som gjorde att jag började lyssna på reggae . har någon av hans första låtar (tror det är tidiga) väldigt bra redan då =) kul att du blev tipsad om han