Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

13 november, 2009

Treklang från Luleå


Bilden från bandets MySpace-sida, spelningen på Lulekalaset 2006.

Det finns ett band från Luleå som heter Treklang Reggae. Nu har de hållit på i snart sju år under det namnet, men i nästan tio med reggae i någon form.

I somras släpptes albumet Wicked Shituation, en skön, långsam platta. Förvänta er ingen dancehall här.

Treklang Reggae består av sju medlemmar: Lasse "Papa Rock" Anundi (gitarr och sång), Petri "Peci" Rönnberg (gitarr och sång), Kalle "Collie Roach" Hörnström (orgel & sång), Dale "Babylon" Forsberg (trummor), Mika "Jah-Mika-Man" Eronen (percussion & sång), Raimo "Moneyman" Ruuskanen (bas) och Fredrik "Buffy" Johansson (gitarr).

Det är andra saker på gång, avslöjar bandet.

"Nu jobbar vi runt olika andra pseudonymer som vi inte vill avslöja här och nu men som kommer att visa sig. PapaRock är dock just nu färdigtrixad med sin dubskiva nr 1 (Magadub) och har slängt igång nr 2 i dagarna, så här råder gott om aktivitet. Håll utkik!"

Bandet har självt lagt ut skivan Wicked Shituation på The Pirate Bay för den som vill ladda ner, för den som nöjer sig med att lyssna så finns den på Spotify.

3 kommentarer:

Treklang Reggae sa...

eller köp plattan av oss så vi får lite pengar till kaffe..

www.myspace.com/treklang

Mvh/ Treklang reggae

Prince Herring sa...

Det är förstås ännu bättre. Tänkte att folk först skulle tjuvlyssna för att sedan köpa. :)

Lurholm sa...

Ännu mera reggae från norr! Underbart, tack för tips Prince Herring! :-)