Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

11 november, 2009

Stefan Sundström-reggae

Hur har jag kunnat missa att Stefan Sundström gjort rockreggae 2009 ihop med Bongo Brains från Borlänge/Ludvika? Nu vet jag och ni. Vill ni veta hur det låter? Bandet består bland annat av två delar Apopocalyps. Vill ni veta hur det såg ut som musikvideo? Och här kan du läsa mer om projektet/bandet.Vad jag tycker? Två bra saker blir inte en bättre sak tillsammans. Inte alltid. Tänk Brasse Brännström som äter tårta med korv på.

3 kommentarer:

ÖverMyran sa...

Dalarootsreggae inspelad på sjön Runn & vid Ornässtugan utanför Borlänge blir ju bara rätt - & vilket barytonsaxsolo & Steffes oefterhärmliga kroppsspråk... Jag blir sååå glad, såå!!

Prince Herring sa...

Din kommentar andas visst hembygdsromantik. :)

ÖverMyran sa...

Bäste Prince Herring! Det är ju precis DET - m.a.o. roots...