Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

21 november, 2009

Kalle Baah-nytt

Det kommer inom kort en samlingsplatta med Kalle Baah. Bandet firar 30 år med jubileumspelning i Norrköping (spelningen är utsåld) 28/11, och lagom till dess så kommer bandet med en samling. Det är lite oklart om samlingen släpps exklusivt till konsertbesökarna eller släpps i butik. Som jag tolkar bandets text så släpps samlingen till alla medan ett exklusivt extramaterial finns för konsertbesökarna.

På denna unika jubileumsspelning deltar också ett gäng gästartister: Governor Andy, Kapten Röd, Babatunde Tony Ellis och Gillis Bengtsson. Jag antar att Gillis ska vända plattor eller är det en skivkarriär på gång?

Inga kommentarer: