Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

18 augusti, 2009

Dubtips: First Light - Sweet Love

Det här bandet är Enköpings stolthet. First Light har spelat ihop i tiotalet år. Vad jag vet har det fortfarande inte blivit någon skiva men jag har hört First Light live på Öland Roots 2007 och jag har hört ett antal demoinspelningar plus att de medverkade i P4 Upplands lokala musikprogram för cirka ett år sedan. Ett stabilt rootsband.

Låten Sweet Love går att höra på deras My Space-sida. Dock verkar den vara dubbigare live. Den version jag har som mp3:a laddades ner från SkaWars för några år sedan och är en liveversion från 2004.

Får du chansen att se bandet live, ta den. Jag gör det i Uppsala 4 september.

1 kommentar:

loudnlight sa...

Tack till dig och alla andra fans där ute....Sommaren 2009 har varit den bästa i mitt liv allt har gått så fort åter igen TACK alla

"Heavy" Ljud/ljustekniker