Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

18 september, 2010

8 000 såg Kapten Röd!

Enligt Svenska Reggaebloggens fotograf Pelle Granström var det ruskigt mycket folk på Liseberg i går när Kapten Röd gjorde sin turnéavslutning på hemmaplan. Lisebergs personal uppskattar det till någonstans mellan 7 000 och 8 000 åskådare på plats. På scen fanns förutom Kapten Röd med kompband också General Knas och Tommy Tip som gästartister under Delelelelelikat respektive Du E La Go. Nu är turnén avslutad, och nu är det videoinspelning till låten 1 000 000 Nollor som gäller. Skivan dröjer enligt managern Gillis Bengtsson, som det ser ut nu är det hösten 2010, senast vintern 2011 som gäller. Enligt uppgift är nio låtar till skivan färdiginspelade.

Bloggen visar nu upp sina favoritbilder från i går, någon recension blir det inte eftersom vi tyvärr endast kunde ha fotograf på plats. Förutom bilder från Liseberg är det bilder från efterfesten på Pustervik där det var klubb efter Kapten Röds spelning. På Pustervik uppträdde bland andra General Knas, Etzia och ljudsystemet Rough Lynx. Här är den stora reggaekvällen genom Pelle Granströms lins!
Tommy Tip och Kapten Röd.


General Knas.


Stjärnorna finns... där?

Eller i publiken?

Varmt värre på Pustervik på efterfesten.

Etzia, som släppt heta singlar under sommaren.
2 kommentarer:

nina sa...

lägg ut mer bilder på publiken!

MrG sa...

Kommer (mera) publikbilder tagna från scen som kommer MrGillis blogg typ imorgon!