Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

26 september, 2010

Governor Andy 2011

I samband med att Governor Andy gästade Enköping och Joar Blå i går så släpptes en nyhet: Guvernörens nästa platta kommer släppas på Swingkids, och skivan släpps i början av 2011.

Senaste skivorna har släppts på KBC, men killarna bakom etiketten är upptagna med annat och därför tar Swingkids tillfälligt(?) över Governor Andy till sig. Guvernören har tidigare släppt

Gillis Bengtsson avslutar med en kittling. "2011 kommer bli ett grymt reggaeår om någon tvivlar", skriver han i sin blogg, som är värd att följa i tider då Svenska Reggaebloggen uppdateras mindre kontinuerligt än vanligt.

1 kommentar:

Anonym sa...

ChilliVanilli.no önskar Lycka till !