Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

07 september, 2010

Oskar Franzén släpper nytt i år

Foto: Stefan Gunnarsson/Reggaefoto
Många av har hört låten Reggaerykare eller skivan Den här går ut till alla (2007). Oskar Franzén mejlade bloggen nyligen och berättade att han jobbar på en ny skiva. Han samarbetar med den gode vännen Steve Nilsson och det ska bli en "livespelad roots-rockig reggae blandat med andra mer eller mindre digitala grejer".

Oskar skriver att plattan kommer bli spretig men det finns en röd tråd som binder ihop den. Förutom Steve Nilsson så jobbar Oskar Franzén med Rebelyouth och One Blood Movement.

"Soundet blir helt klart annorlunda än min förra platta med sitt klassiska Konst & Ramar studios sound", skriver Oskar Franzén.

Målet är att skivan ska vara klar före 2010 års slut.

Inga kommentarer: