Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

09 september, 2010

Träskiva nästa grej för Glesbygd'n

I går höll Glesbygd'n presskonferens inför sin kommande turné och sin kommande EP. Västerbottens-Kuriren var där och det visar sig att EP:n kommer släppas i endast 500 exemplar. Men det riktigt unika är att skivan släpps i ett omslag av trä.

"Bandet ska ha träslöjdsverkstad och alla skivorna blir individuellt numrerade. Det är inte första gången Glebygd'n gör ett ambitiöst musikrelaterat träprojekt - förra året byggdes en backdrop i trä", skriver tidningen.

Skivan skulle släppts tidigare i år, men den som väntar på ett hårt paket väntar sällan för länge. Bara inte musiken är träig.

Inga kommentarer: