Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

01 september, 2010

Sommarens sista suck

Det har varit en fullkomligt makalös sommar för bloggen. Två festivalbevakningar, besökssiffror som stiger i höjden, medarbetare som ansluter frivilligt och ett intensivt bloggande har gjort att en del saker blivit liggande. Till exempel har bloggen fått tips om låtar som blivit liggande i idékorgen, men som är för bra för att bara glömmas bort bara för att hösten är här. Dagens inlägg blir därför en uppsamling av sommaren, det som blivit obloggat.

En grupp som bloggen skrivit om förut är Rumprytm från Årsta utanför Stockholm. Då var det vinter och låttipset var Hal date. Nu i sommar har man gjort Tappad biljett och Sockervadd. Framför allt har Tappad biljett flera gånger lockat mina öron att lyssna lite extra. Bandet har gjort en video till Sockervadd. Ett album är tänkt till våren 2011.I somras gjorde Blenda Sound en remix på Serengetis Soundboy. Den kan man ladda ned här.

The Soul Beats The Riddim släppte en EP 2008 och en singel 2009. I sommar dök låten Mama upp, gratis att ladda ned den också.

Nygifte (grattis!) Uppsalaartisten Senior I medverkar på Ritmos Tenoros som bloggen recenserade nyligen. Han jobbar med många projekt och några har kommit ut i sommar. Donkeyass Brawl kom.

Senior I - Donkeyass Brawl by DoobieSound

Blam Blam med Senior I och Tony Culture kom också i sommar.

Senior I Feat. Tony Culture - Blam Blam by DoobieSound

Bongo Brains gjorde i sommar en låt ihop med Mbangini, Show Me The Way. Låten finns att höra till exempel på Bongo Brains Myspace. Föredrar du dubbar så finns en sådan att höra där också. Den fanns att få tag på gratis på diverse festivaler, men jag vet inte hur tillgången är i dag. Hör med bandet om ni blir intresserade.

Inga kommentarer: