Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

20 september, 2010

Nationalteatern i baktakt

En av redaktörens favoritlåtar med gamla rockarna Nationalteatern är låten Kolla Kolla. Den har spelats i en reggaeversion före Kapten Röds spelningar i sommar. Bloggen har envist försökt få fram vem som gjort den. Det har hållits hemligt, fram tills nyligen. Låten görs av Mattias Hellberg & Rockers Delight. Mattias har ett förflutet i dubprojektet Kanzeon, och utanför reggaevärlden har han spelat med Hederos/Hellberg, Union Carbide Productions, Soundtrack Of Our Lives och just Nationalteaterns Rockorkester.

Enligt Gillis Bengtsson på skivbolaget Swingkids kommer låten Kolla Kolla att släppas. Bloggen ser verkligen fram emot det, och det tror jag många av de som dansat till den i väntan på Kapten Röd i sommar också gör.

4 kommentarer:

Patrik sa...

Jag har också letat som en tok efter den så det är ju bra att man har ett namn men ett datum hade varit bättre :)

Prince Herring sa...

Önskar jag hade ett datum att ge dig, men de är lite hemlighetsfulla än så länge. :)

Patrik sa...

Jag vet. Frågade Gillis med och han sa bara att den kommer :)

MrGillis sa...

Rockers Delight är namnet på husbandet på klubb Punky Reggae Party som jag arrangerar ihop med två punkrockarrangörer ibland på Pustervik.Det bandet består av inga mindre än Partillo, Larsa, Nils (kultiration) samt gitarristen Kim (från bla punkbandet blisterhead)