Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

04 september, 2010

Skånskt band i comeback

I Mäktiga Krigare har kanske en del av hört talas om, ett band från Höganäs i nordvästra Skåne. De släppte några EP-skivor i mitten på 00-talet men lade sedan ner verksamheten. Nu är det aktuella igen. Svenska Reggaebloggen har varit i kontakt med Mattias Önnerby, sångare och gitarrist i bandet. Han berättar att det just nu inte är aktuellt med något nytt på skiva.

- Vi har börjat repa igen nu. Än så länge tänkte vi mest bara börja spela ihop igen. Köra de gamla dängorna lite live när det kommer roliga spelningar. Som nu 18 september på hemmaplan i Höganäs. Då jävlar blir det drag! lovar Mattias.

Han avslutar med att det kanske ändå blir en ny skiva framåt våren, men det är högst eventuellt. Det verkar troligare att det blir några enstaka låtar. För att ni ska få ett hum om hur I Mäktiga Krigare låter bjussar jag på Chase the Devil, Max Romeos mästerverk. Här dock på skånska. Då blir det Polisnojja. Dessutom får ni den i särklass mest spelade låten med IMK, Skånelåden. Över 100 000 spelningar har det blivit på Youtube (dock inte det klippet som jag lagt in här). Blir man sugen på mer så delar bandet ut gratis skivor. Det är bara att höra av sig till dem på mattias at onnerby.se.Inga kommentarer: