Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

03 september, 2010

Sonderar och funderar

Samtidigt som det går lite knackigt mellan Sverige och Ungern i fotboll så ägnar jag lite tid åt bloggen. Ni var många som tyckte det var en bra idé med en egen domänadress, och jag har ju själv gått i sådana tankar. Det kommer bli en egen domänadress, frågan är bara när. Mina tre tänkbara adresser är just nu uppbokade. Förhoppningsvis blir någon av dem ledig. Om någon av er sitter inne på ett riktigt bra adressförslag, så är jag mottaglig. Jag tänker inte avslöja mina påtänkta adresser här, de håller jag för mig själv.

6 kommentarer:

Kalle sa...

Varför inte reggaebloggen.se??

Prince Herring sa...

Tack för förslaget, Kalle. Jag har två argument mot den. För det första har det tidigare funnits en blogg som hette Reggaebloggen. För det andra vill jag inte ha en domän som heter något med -bloggen i. Det begränsar utvecklingsmöjligheterna, känner jag.

Petter sa...

jag slänger ut
http://www.svenskareggaen.se/

som ett förslag

Prince Herring sa...

Tackar, Petter! Härligt att ni engagerar er. :)

Anonym sa...

reggaesverige.se/.nu

John sa...

swedishvibes.com