Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

27 september, 2010

P3 - Sveriges reggaekanal?

Foto: Pelle Granström
Den här veckan slår P3 på stort med svenska reggaeögon/öron i alla fall. Två(!) livekonserter sänds den här veckan. På tisdag kan man höra Syster Sol i en reprissändning. Konserten spelades in på Sticky Fingers i november och konserten har sänts åtminstone en gång förut i P3 Live.

På fredag är det Kapten Röds tur, i en nästan färsk inspelning från Kulturkalaset i Göteborg, ni vet den där spelningen som drog så mycket folk att man bestämde sig för att avsluta sommarturnén på Liseberg.

P3 Live sänds mellan 20.30 och 21.00 måndag-fredag, och missar du det kan du alltid lyssna på nätet, där ligger konserterna tillgängliga i 30 dagar.

Inga kommentarer: