Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

17 september, 2010

I dag händer det

Den mest spännande spelningen som en svensk reggaeartist gjort på länge, går av stapeln i kväll. Jag pratar om Kapten Röd på Liseberg! Svenska Reggaebloggen har fotograf på plats, skribenten har fått förhinder. Vi har också samma fotograf på Pustervik och premiärkvällen där. Då är det General Knas, Etzia, Rough Lynx m fl som ser till att Kapten Röd-spelningen får en trevlig efterfest. Bilder och någon slags text från Göteborg får ni i morgon.

Jag hoppades kunna ge er en Kapten Röd-special till i dag, men det är inte alltid som Prince Herrings önskningar stämmer överens med omvärldens. Eventuellt kommer bloggen att bli lite sämre uppdaterad med start från måndag. Orsaken är att redaktörens hem förvandlas till byggplats och hemma blir istället hos svärmor och svärfar.

3 kommentarer:

MrG sa...

big up!

se här vad som gäller i kväll

http://mrgillisventil.blogspot.com/2010/09/svensk-reggaehistoria-skrivs-ikvall.html

Jepposk sa...

Helt underbar kväll, minne för livet

Anonym sa...

Kapten Röd...lika underbar som på Krokstrand. Den rösten och budskapen han sprider <3.

Härligt med en ung kraft som tagit över stafettpinnen.
/Cicki