Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

28 september, 2010

Ny dancehall-klubb i Uppsala

Det är dags för ny klubb i redaktörens hemstad, Style & Swagga. Premiär på Karlssons kök i Uppsala på lördag. Joel Westholm i Stereo Steppers berättar.

- Det kommer att bli sjukt kul. Det är Stereo Steppers och Mash Up International som kör klubben. Vi tänkte råda bot på bristen på reggaeklubbar i Uppsala som inte har roots och steppers-inriktning.

Det betyder alltså fokus på dancehall.

"Till klubbpremiären hämtar vi sångaren El Fata, en grym artist från London med rötterna i Nigeria. Hans stil påminner om Junior Reid och Michael Rose och han spelar in på 80-tals doftande rytmer", skriver arrangörerna i sin promotion.

Dessutom kommer Fast Forward Sound från Stockholm. De har ett nybyggt ljudsystem och det är det som gäller på lördag, enligt utskicket. Mer om evenemanget kan du läsa här (kräver Facebook-konto). Slänger med ett klipp också med lördagkvällens sångare.

1 kommentar:

Stefan sa...

För alla utan facebook
Info finns här:
http://reggaeuppsala.se/?p=841

//ReggaeUppsala.se