Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

23 september, 2010

Ett liv i kaos

Bloggen kommer uppdateras som vanligt igen om bara ett tag. Just nu är livet i fullkomligt kaos. Ett hårt slit på jobbet (behöver jag förtydliga kopplingen journalister och valrörelse mer än så?) och renoveringen från helvetet har tagit all energi ur min kropp. Vi har vattenskada i badrummet, en svajande yttervägg som kan rasa när som helst och hade tidigare hål i golvet ner till grannen under. Det som skulle ta tre veckor kommer nu ta 4-6 veckor istället, minst. Utan möjlighet att duscha. Ett lyxproblem kanske, men ack så besvärligt med småbarn och allt.

Medan ni väntar på nyheter från Svenska Reggaebloggen kan ni rösta i 00-talets bästa album-omröstning. Knappt 50 personer har röstat hittills, och nu är det bara drygt en vecka kvar. Sprid gärna till era reggaevänner att de mer än gärna får delta i omröstningen.

2 kommentarer:

MrG sa...

Reggaebloggen är välförtjänt av lite tidigt höstlov!

Björn Owen Johansson sa...

Exakt. Lite höstlov är du välförtjänt av!