Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

31 augusti, 2010

Kapten Röd störst nu

Foto: Gillis Bengtsson
Bloggen inser först efteråt hur enormt stort tryck det var på att se Kapten Röd på Kulturkalaset i Göteborg. Enligt Gillis Bengtsson på skivbolaget Swingkids var det 5 000 på festplatsen, vid Stora Teaterns parkering där spelningen var. Men runt 10 000(!) ville komma in utan att lyckas.

Där har ni anledningen till att Kapten Röds sommarturné avslutas på Lisebergs Stora Scen fredag 17 september. Hur många svenska reggaeakter kan skryta med att locka cirka 15 000 intresserade besökare? Det vore kul om så många verkligen kom till Liseberg om tre veckor.

"Kapten Röd hälsar att han och bandet är jätteglada att alla göteborgare och fans nu får en ny möjlighet att se dem och lovar bjuda på musikaliska överraskningar på Liseberg denna extrainsatta turnéavslutning på hemmaplan", skriver Gillis Bengtsson i sitt pressutskick.

1 kommentar:

Petter sa...

i maj var vi ca 50 pers i en källare som kollade på honom och hot this year band