Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

26 augusti, 2010

Nytt på gång med Nazarenes

Rootsbröderna Medhane och Noah Tewolde har tre skivor med sig i bagaget, släppta med några års mellanrum. Debuten Orit (2001), den mest kända Songs Of Life (2004) och den inte lika vassa Rock Firm (2008). Efter det har Nazarenes släppt en låt på I Grade Records, ett skivbolag beläget på Amerikanska Jungfruöarna. Nu jobbar bröderna med en ny platta på samma bolag.

- Flera spår är samarbeten med olika jamaicanska musiker. Skivan väntas släppas under slutet av året. Innan dess släpps kanske en eller två singlar. Vi återkommer självklart med mer info under hösten, lovar Noah Tewolde i ett mejl.

Personligen hoppas jag på en blytung, laddad roots-platta à la Songs Of Life. Rock Firm föll mig aldrig i smaken.

Inga kommentarer: