Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

13 augusti, 2010

Händerna i taket!

I dag firar Svenska Reggaebloggen ett år! Det har varit en omtumlande resa, minst sagt. Från fumliga försök till en början till fullkomlig succé i samband med Uppsala Reggae Festival. Med minimala resurser lyckades vi med tre medarbetare göra er läsare nöjda till max. På något annat sätt kan jag inte tolka besökssiffrorna under och efter festivalen. Normalt lockar bloggen runt 180 unika besökare dagligen. Festivaldagarna och strax efter så låg snittet på 340-380 unika besökare dagligen, en fördubbling alltså. Jag hoppas verkligen att ni väljer att stanna kvar, ni nya läsare.

Så, hur tar man det här vidare? Bloggens framfart har fått andra att intressera sig.
En tilltänkt medarbetare, bosatt i Stockholm, tog kontakt med mig under festivalen. Min dröm är att kunna ha medarbetare i åtminstone Stockholm, Göteborg, Malmö/Lund och Uppsala. Nu verkar det närma sig. Sebastian, som bevakade Öland Roots, bor i Lund. Torbjörn, som vill skriva för bloggen, bor i Stockholm. Jag själv bor i Uppsala. Någon i Göteborgstrakten som är sugen på att gå på konserter/danser och skriva för bloggen någon gång ibland? Hör i så fall av dig med ett mejl. Arbetet är helt ideellt men du blir publicerad i Sveriges mest lästa reggaeblogg.

Idén att anlita fotograf blev superlyckad. Stefan Gunnarsson på Reggaefoto.se kommer garanterat att dyka upp med sina fina bilder igen. Kanske finns det några andra som vill fota reggaespelningar/danser ibland? Jag kan tänka mig att en spelning enbart bildbevakas om någon är intresserad av foto men inte vill skriva.

Det har också kommit förslag på att göra om bloggen, att skaffa eget domännamn och tänka annorlunda designmässigt. Där ligger jag lågt ett tag. Som bloggen ser ut är den lätthanterlig och hyggligt funktionell.

Vad tycker ni? Hur vill ni att Svenska Reggaebloggen ska utvecklas vidare efter 1-årsdagen? Idéer tas tacksamt emot, antingen i kommentarsfältet eller på mejl.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!
Jag tycker bloggen fungerar riktigt bra som den gör idag designen är riktigt snygg osv det ända man skulle kunna önska är ett riktigt domännamn och bilder från konserter.

Steve sa...

Gratulerar!
Jag håller med föregående talare, designen är det inget fel på! Men ett enkelt domännamn kan vara bra, då jag ofta får ta mig hit via google =)

Knajht sa...

Grattis! Hoppas bloggen fortsätter många år till, växer och blir ännu bättre ;) Hade själv gärna sett ett nytt domännamn och, faktiskt, lite uphottad design (även om du säger att det inte är med på kartan just nu).

Anyways, fortsätt förse Sverige med reggaegodbitar!

Jepposk sa...

Grattis! jättebra jobbat (:

Bless from the most high!

Romantiska Joakim sa...

Grattis! SRB förtjänar all framgång och lite till!

tom samuelsson sa...

Grattis som fan! :) Följer din blogg stadigt!

Hoppas allt fortsätter gå bra för dig!

Jah bless!