Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

20 augusti, 2010

4 x musiksajter

Saxat ur dagens Upsala Nya.

I dag listar Upsala Nya Tidning fyra musiksajter att hålla koll på. Tre var rätt väntade: Sonic Magazine, Whoa.nu och Sweden Rock Magazine. Men den fjärde! Vilken bomb! Helt överväldigad konstaterade jag vid köksbordet vid lunch att Svenska Reggaebloggen omnämns i det sammanhanget! Jag citerar:

"Svenska reggaebloggen är något så ovanligt som en dagligen uppdaterad musikblogg som inte bara lägger ut mp3or, bilder eller extremkorta inlägg. Bloggens skribenter bjuder på en bra blandning av nyheter, intervjuer och recensioner. Lär liksom den svenska reggaen att fortsätta att utvecklas och växa".

Vi får se om bloggen helt plötsligt får 100 000-tals fler läsare. I så fall är det upplänningarna som efter först radiouppmärksamhet i samband med URF och nu tidningsinlägg hittat till Svenska Reggaebloggen. Bloggen omnämns för övrigt också i nya numret av Reggae Galore Magazine.

Om ni mot förmodan ser något om bloggen i andra media får ni mer än gärna hojta till. Jag tror dock det här är tillfälligheter. Redaktören har nu ett leende större än Kultirations kontrabas.

8 kommentarer:

smancho sa...

WOOOOOOHHHHOOOO!!!
GRymt!!! Keep it up!

LEONTIN sa...

Grymt! =)

Zoni sa...

Bra jobbat! Fortsätt skriva och bjuda på skön läsning! Big up!

Anonym sa...

Gratulationer från Götet.
Fortsätt utvecklingen så gott ni kan. Ny design igen kanske?

Prince Herring sa...

Tackar, allihop! Anonym i Götet, vad tycker du behöver förändras?

Jepposk sa...

grattis! :)

rentutsagt | skånes reggae/hiphopblogg sa...

Du förtjänar det!

Ida sa...

Stort grattis!