Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

06 augusti, 2010

Väderprognos för fredag och lördag

Väderprognosen från såväl SMHI som YR.no ser ljusare ut nu än vad den gjorde i går. Fredagen ser ut att bli helt regnfri, och det blir temperatur från 24 grader när det är som varmast på eftermiddagen, ner till 14 grader lagom till spelningarna tar slut på natten.

Lördagen har varit orosmomentet vädermässigt de senaste dagarna. Enligt fredagmorgonens prognos kommer regnet att dröja. Enligt YR kommer det cirka 15 mm regn under lördagkvällen, och regnet beräknas komma ungefär vid 19-tiden. Enligt SMHI kommer det en regnskur redan på lördagmorgonen kl 8 och fortsätter fram till lunch. Det ska dock röra sig om mindre mängder regn. SMHI har en mer regnfri prognos för lördag eftermiddag och kväll, endast 2,5 mm regn ska komma med start vid 16-tiden men det ska sluta någon timma senare.

Återstår om SMHI eller norrmännen på YR har rätt. Hursomhelst ser fredagen ut att bjuda på ett härligt festivalväder. Se till att ha en extra tröja med för nattspelningarna.

Inga kommentarer: