Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

22 augusti, 2010

Längtan till Eksjö

Sommaren börjar gå mot sitt slut. Man kan väl säga att det är en helg kvar. Bloggen kommer vara i Stockholm på reggaefest på lördag, men längtan till Eksjö är också stark. På fredag på Eksjö stadsfest är det reggaespelningar från kl 19 till 24, i princip.

Först ut är Syster Sol, därefter Helt Off & Tingsek Duo, Hoffmaestro & Chraa och avslutningsvis Kultiration. På lördagen spelar dessutom Rigo & Local Voices tidigt på dagen medan Kalle Baah & Governor Andy spelar sent på kvällen.

I Stockholm på lördag spelar också Kultiration. Innan dess Papa Dee, Desmond Foster, Mad Lighters med Vin Gordon, Liondub och First Light.

Inga kommentarer: