Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

19 augusti, 2010

Vi har en vinnare!

Nu har bloggen slumpmässigt valt en vinnare i boktävlingen. Personligen trodde jag att svårighetsnivån var höjd några snäpp jämfört med tidigare tävlingar, men antalet rätta svar var några fler den här gången än tidigare. Intressant. Jag får tänka till och hitta en ännu svårare nivå framöver.

Nu ska jag presentera det rätta svaret. Den avhoppade gitarristen heter Kenny Håkansson och kallades för Beno Zeno när han spelade med Dag Vag. Den inhoppande gitarristen är Johan Zackrisson, mer känd som Zilverzurfarn i reggaekretsar.

Bland 16 korrekta svar (och inget felaktigt) har jag slumpmässigt landat på... Jessica Sjölund! Grattis Jessica! Boken Jamaica-Sverige tur & retur av Kristian Lönner, utgiven på Stenberg-Schentz förlag, kommer med posten! För er andra: ny tävling kommer om några veckor.

3 kommentarer:

smancho sa...

Synd!
Men ser fram emot nästa! Wohoo!

Grattis till Jessica!

Anonym sa...

Grattis till dig!

Jessica sa...

Tack så JÄTTE mkt!!=)Trodde jag aldrig att jag skulle vinna=)))