Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

17 augusti, 2010

En present från Ital Skurk!

Pierre Lindsjöö, basist i Ital Skurk, mejlade bloggen häromdagen. Han ville ge Svenska Reggaebloggen och dess läsare en present! Jo, faktiskt! Helt gratis ger Ital Skurk bort bandets nya singel Is & Snö. Lite kul är att Anders Nygårds är med och spelar fiol igen, han har varit med på några låtar tidigare.

Is & Snö släpps kommersiellt först 25 augusti, men redan nu kan ni både lyssna på låten här i bloggen och ladda ned den gratis. Det finns en dubversion också, men den håller Ital Skurk till de som vill köpa singeln.

  Ital Skurk - Is & Snö

1 kommentar:

arvid sa...

det här var trevligt att höra. kommer nog bli en topplatta det dära. tänkte passa på att tipsa dig om mitt reggaeband som just spelat in första demon. Surikata heter vi och är då från hudiksvall. kan skicka låtarna sen på msn men här är myspacen (där alla fem demolåtarna ligger): http://www.myspace.com/surikataswe . finns några klipp på tuben från vårt debutgig också, bl.a http://www.youtube.com/watch?v=USKFAvulOSk&feature=related .
kör hårt med bloggen och skriv gärna en rad om oss om du gillart.
/arvid från delsbo