Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

07 augusti, 2010

Million Stylez

Okej, nu börjar det bli svårt att toppa grejerna som händer på Uppsala Reggae Festival. Regnet upphörde, Alborosie och Million Stylez började samtidigt, festivalens största clash hittills. Det kommer en till senare, när Mavado spelar på stora scenen och Kapten Röd spelar i tältet. Det är omöjligt för mig att säga vem som vann slaget mellan Alborosie och Million Stylez, men jag kan säga att de som såg Million Stylez var nöjda med vad de såg. Största publikuppslutningen hittills i tältet, mannen med den bästa publikpiskan visade verkligen vad han går för.

Det känns verkligen som att han har mognat med åren, att han mådde bra av att dröja några år med sin uppföljarplatta Everyday. Redan när Love We Deal With drog igång spelningen så hade han publiken med sig men efter tre låtar blev det galet. X Amount Ah Gyal men framför allt Young Gunz fick publiken att fullkomligt hänföras. Men det var inte bara med de tunga dancehallåtarna som Million styrde som han ville, utan även med de lugnare låtarna. Tillsammans med kompbandet Gideon Rockers krossade han allt annat hittills.

Återstår att se om Kapten Röd lyckas matcha Million Stylez. Han har helt klart satt en hög ribba för fortsättningen.


Inga kommentarer: