Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

29 augusti, 2010

Reggaefestens framtid oviss

Foto: Stefan Gunnarsson/Reggaefoto.se
Både före och under Stockholm Reggaefest har jag haft lite kontakt med arrangören Internal Dread. Han gjorde i går sin tolfte och sista fest som arrangör, och han ska sluta som klubbarrangör för att ägna sig ännu mer åt den konstnärliga delen av reggaen. Mosebacke har bytt ägare och ska nu stänga ett halvår för renovering.

- Det har varit mycket kul men mycket slit och lite pengar, skriver Internal Dread i ett mejl till bloggen.

Mellan spelningarna i går passade jag på att fråga om det verkligen är slut med Stockholm Reggaefest och undrade om ingen annan vill ta över. Det får helt enkelt visa sig. Det blir inget mer på Mosebacke.

1 kommentar:

Prince Herring sa...

Lagom till avslutningen kommer nu en bok om allt som hänt på Mosebacke Etablissemang genom alla år. Läs mer här: http://www.mosebackeboken.se/