Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

01 augusti, 2010

Kalle Baah live och Papa Dee-album

Bloggen laddar för fullt, och räknar ner. I dag är det söndag. Bara måndag, tisdag och onsdag kvar. Sedan drar Uppsalas årliga reggaefest igång. I väntan på texter från festivalen bjuder bloggen i dag på lite smått och gott.

Kalle Baah (eller Karl Baah som bandet roligt nog kallas i rubriken) omskrevs efter helgens fest i Karlskoga, Putte i Parken. Bandet fick en fyra i betyg, trots fel scen, fel speltid och dåligt med publikuppslutning, enligt recensenten på Karlskoga-Kuriren. Läs recensionen här.

Mer veterannytt. Jag hoppas ni snappat upp Papa Dees dubbelsingel. Mr. Policeman är en låt av mycket hög klass, My DJ friends likaså. Nu meddelar Patrik "Partillo" Alexandersson att Papa Dee har ett album klart, Fall From Grace. Låtarna på albumet är nyskrivna av Papa, Partillo och Lars "utan bas" Thörnblom.

Om ni missat Mr Policeman så lyssna på den här!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen tillbaks

Jörgen sa...

Välkommen tillbaks