Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

05 augusti, 2010

Roots By Nature


Uppsala Reggae Festivals första band har precis gjort sin 45 minuter på stora scen. Roots By Nature, som består av Amira El Sineity och Nana Kwame Nkwantabisa plus kompmusiker, bjöd på stabil roots men som vanligt på festivaler när man är första akt ut så är publikuppslutningen inte den bästa.

Roots by Nature släppte sitt debutalbum i våras, Walks of Life, och personligen var jag mest förtjust i låten Never Bow. Vi bjöds också på politik från scenen där Kwame hoppades slippa poliser nästa gång Roots by Nature spelar på festivalen, och dessutom dök marijuanapropagandan upp innan låten Holy Herb.

Hoppas bandet får bättre uppslutning på sin nästa spelning för bandet förtjänar fler än sina 100-talet åskådare framför scen.2 kommentarer:

Anonym sa...

Missa inte Roots By Nature, Live på Stampen nu på Torsdag! (31/3)
http://www.rootsbynature.com/images/poster.jpg

Erik sa...

Missa inte Svenska Reggaebloggen numera finns på Svereggae.se. Där är det större chans att läsarna når era tips. :)