Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

03 augusti, 2010

Bloggen har - har du?

En av Sveriges få tryckta skrifter om reggae har precis släppt nummer två. Det är Reggae Galore Magazine som svidat om, köpt en snyggare kostym och fixat till sig. För er som inte prenumererar så kan magasinet inhandlas på plats i Uppsala det här veckoslutet.

Bloggen fick sitt exemplar i går, lukten av ny färg sitter fortfarande kvar i näsan. Helt klart har Reggae Galore Magazine lämnat historian bakom sig, tagit ett kliv in i framtiden. Första numret som kom ut 2009 innehöll en tillbakablick på svensk reggae. Nu skriver man om reggaen där vi är, här och nu. Förhoppningsvis gör det att magasinet säljer bättre den här gången än förra. Och man hoppas ju att utgivningstakten kan öka till åtminstone några nummer per år.

Innehållet då? Intervjuer med David Rodigan, Million Stylez, Safari Sound och Serengeti, Uppsalas reggaehistoria berättas, krönikor och maronernas frihetskamp tas också upp. Vill du veta mer om innehållet hänvisar jag till Reggae Galores hemsida.

1 kommentar:

Kent sa...

Jag har och jag uppmanar alla att stödja Reggae Galore genom att köpa den!