Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

05 augusti, 2010

Väderläget

Så, hur ska vädret bli under Uppsala Reggae Festival? Bloggen har kollat prognoser från två väderinstitut. Det ser ut som att både torsdagen och fredagen kommer klara sig utan regn. Lördagen ser däremot ut att bli riktigt regnig, dessvärre. Vi får hoppas att prognosen ändras ju närmare lördag vi kommer.

Torsdag blir solig eller lätt molnig och cirka 24 grader. Fredag blir det 21-24 grader och lätt bris. Lördagen ser ut att ha temperatur mellan 16 och 22 grader, och blir regnig från eftermiddagen och framåt, enligt SMHI. Tidigare varningar om uppåt 20 mm regn har nu skrivits ner till 14mm hos SMHI men norska YR spår "endast" 10mm regn.

Inga kommentarer: