Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

23 augusti, 2010

Reggaegung på Malmöfestivalen

Nu är återigen Malmöfestivalen i full gång och som vanligt finns även ett par reggaeakter på plats, denna gång i form av Kapten Röd och Helt Off. De står på scen redan ikväll och efter att ha sett vilken form de håller i sommar har bloggen stora förväntningar på kvällens konserter, särskilt Helt Off som får spela på hemmaplan. Som vanligt på Malmöfestivalen är konserterna gratis så om man har möjlighet att dyka upp så får man i varje fall valuta för pengarna, så att säga!

Dessutom uppträder Chords själv på torsdag, plus att det finns en hel del bra artister utanför reggaesvängen som spelar lite då och då. Trevligt med gratisfestival!

2 kommentarer:

Patrik sa...

Regnet verkar hålla sig borta idag med så ikväll blir det dans! :)

rentutsagt | skånes reggae/hiphopblogg sa...

trots regnet var det två riktigt bra konserter!

props till din blogg!