Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

12 augusti, 2010

Nyfiken på boken? Försök vinna den!

Många av er har kanske redan köpt den, Kristian Lönners bok om svensk reggae. Nu har du som bloggläsare chansen att vinna den i en tävling. Den pågår i en vecka och du mejlar ditt svar.

Ett historiskt band som är still going strong är Dag Vag. En känd musiker hoppade nyligen av bandet för att satsa på andra projekt. Istället klev en annan in och tog hans plats. Nu vill jag veta vem som hoppat av och vem det är som gjort comeback med Dag Vag på scen i sommar?

Jag vill ha deras riktiga namn och vad de kallar sig i Dag Vag. Glasklart? För-, artist-, och efternamn på den avhoppade och den nygamla musikern i bandet.

Märk mejlet Tävling, skicka ditt svar till princeherring at gmail.com.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska man maila svaret till princeherring@gmail.com eller någon annan speciell tävlings-email och ska man ange något som ämne?

Prince Herring sa...

Sorry, glömde att skriva in det i texten från början. Nu står det i texten! :)