Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

15 augusti, 2010

Rocksteadyflört i sommar!

Visst är det gött när man hör musik på radion som har sådana tydliga gamla ska/rocksteady-referenser som Try My Love Again? Jag måste bjussa på Jasmine Kara för er som händelsevis skulle missat henne. En blivande svensk storstjärna?

5 kommentarer:

Johan W sa...

Tack för tipset, hade inte hört talas om henne. Det görs för lite ska och rocksteady, så allt sånt ska uppmärksammas!

Prince Herring sa...

Hon rör sig mest i trakterna av soul, funk och blues men singeln är ju en riktig reggaeflört. Resten av skivan är absolut lyssningsvärd för den som vill ha sin soul/funk à la tidigt 70-tal.

Anonym sa...

Helt okej låt sen så är hon ju riktigt snygg också =)

Kent sa...

Tack Erik! Har hört låten några ggr på radion, men alltid missat namnet på artisten. Trodde nog inte hon va från Sverige. Ska kolla resten av skivan.

Anonym sa...

hon gör en paris hilton och rippar en gammal klassiker rakt av dvs paris tog red red wine och jasmine rippar shanty town. undrar om hon ens är medveten om det?