Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

07 augusti, 2010

Väderläget lördag

Ska vi tro på norrmännen eller svenskarna? Jag hoppas verkligen att norrmännen har rätt, för i så fall kommer inget regn att falla över Uppsala Reggae Festival på lördagen heller. Enligt yr.no ska det vara molnigt under lördagen, framåt 20-tiden ska molnigheten lätta och solen hinner titta fram innan den går ner.

SMHI är betydligt mer negativt i sin prognos. SMHI menar att det redan från kl 11 kan börja regna och att det kan hålla på att duggregna eller regna ända till 22-tiden. Efter midnatt ska det sedan kommer mer ihållande regn, och hela söndagen ska bli regnig enligt SMHI.

Enligt norrmännen på yr kommer regnet först vid 3-tiden på söndagsnatten och håller sedan i sig i många timmar. Visst låter den norska prognosen för Uppsala mycket trevligare? Heja Norge!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har smhi ändrat sig :) nu säger de att regnet kommer först vid 23tiden i natt.

Prince Herring sa...

Inte hjälpte det. Nu regnar det i alla fall i min del av Uppsala... Attans!

Anonym sa...

Ajdå, får ta och åka till kolonilotten och hämta gummistövlar då. Hoppas det klarnar upp innan jag åker till uppsala om två timmar.