Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

06 augusti, 2010

Prince Herring lämnar festivalen

För att orka resten av festivalen var jag tyvärr tvungen att ge upp vid midnatt. Det kommer komma bilder från Gentleman-spelningen och kanske från Meditative Sounds med Kenny Knots ifall fotograf Stefan Gunnarsson orkar hålla ut till 03.00. Vi konstaterade innan vi skildes åt att det varit en bra men mycket intensiv dag för oss. Prince Herring tackar för nu och återkommer med nya krafter när fredagen blivit lite äldre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Asnice med denna rapportering som det varit idag för oss som inte kunnat ta oss dit!

Keep up the good work!

Prince Herring sa...

Tack så jättemycket för berömmet. Jag och Stefan tar åt oss och fortsätter jobba på hårt i två dagar till. Från och med fredagen får vi dessutom förstärkning. :)