Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

05 augusti, 2010

SKAnsen

Uppsalas studentband Skansen bjöd på ska-underhållning i god klass från stora scenen på tidiga torsdagskvällen. Bandet, tror de var 14 på scen i kväll, spelade inte enbart covers utan bjöd också på en egenhändigt skriven låt, till skillnad från tidigare i somras när bloggen såg bandet.

Här blev det bättre drag än under Roots By Nature, men skamusiken lockar ju till mer dans. Framför allt var låtarna Rudy, A Message To You, Guns of Navarone och Pedorazu (melodin till datorspelet Tetris, en låt som Tokyo Ska Paradise Orchestra). Kul att en ska-bokning fick plats, och kul också att de lokala Uppsala-akterna får spela för sin hemmapublik. Det blir mer av det under veckoslutet, redan härnäst på stora scenen, stadsdelen Gottsundas stolthet Amsiebrown & The Awakening Band.

Inga kommentarer: