Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

14 februari, 2010

Bloggen gick bet på Sheya

Jag fick nys om en artist som heter Sheya Mission och tänkte göra en intervju med henne för att öka nyfikenheten om henne. I min research letade jag runt på diverse hemsidor men hittade nästan ingenting. Det visar sig vara meningen att man inte ska hitta så mycket. Jag fick ett kort mejlsvar från Sheya Mission om varför.

- Det är ett medvetet val. Jag brukar tacka nej till intervjuer och artiklar. Dels har det att göra med att jag är rätt blyg när det gäller den typen av uppmärksamhet, vill hellre låta musiken tala, dels så har jag en förhoppning om att de som hör mina låtar ska få göra det opåverkade av info om mig som person.

Hon berättar också att hon tycker att musik är som bäst när man hör den utan något "filter", bara musiken så som den är. En som uttalar sig om Sheya Mission är Jonahgold på Goldheart Music:

- Sheya Mission är i min mening en helt unik artist med äkta reggaedjup och andliga vibbar. Den typen av artist som fanns förr; Congos, Hugh Mundell, Pablo Gad osv, berättar Jonahgold.

Hon har en skiva på gång, den ska komma i år, men inget exakt datum är satt ännu. Vi kan i alla fall höra utvalda låtar med henne, både på MySpace och på hennes hemsida.

1 kommentar:

Anonym sa...

Minns att jag såg henne på URF en gång, tror det var 2004. Spelningen var lite illa vald till mitt på dagen. passade inte alls till den musiken måste jag säga.