Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

04 februari, 2010

Scratch firar Bob på KB

Häromdagen hade Svenska reggaebloggen en genomgång på vad som händer när Bob Marleys 65-årsdag firas. En spelning värd att nämna hade redaktionen missat, nämligen att Lee "Scratch" Perry kommer till KB i Malmö för att lira. Ge gubben chans! Ibland låter det bra, ibland mindre bra. Han spelar på KB på fredag, dagen före Bobbans födelsedag.

Ytterligare några ställen firar Bob till helgen, bland annat blir det DJ-kväll på Krischansta Nation i Lund. I Norrköping blir det soundsystem på Svea Skeppet.

Den tyngsta bokningen är nog ändå Tarrus Riley och Duane Stephenson på Konrad i Västerås. Där verkar det dock inte ha med Bob Marley att göra, men vilken bokning! Fredag kväll är det som gäller.

Och så Bob Marley-kören som bloggen skrev om nyligen, i Karlshamn på lördag kväll.

Inga kommentarer: