Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

20 februari, 2010

Nordiskt slag om Öland

I dag presenterar arrangörerna av Öland Roots en soundclash som äger rum i juli. Det blir ett slag mellan Sverige, Norge och Danmark. Följande skriver arrangören i sitt utskick:

Stereo Steppers Soundsystem grundades 2003 i Falun och har sedan dess förflyttat sig ut i landet med bas i Stockholm och Malmö. Efter ett 7 år i businessen med tillhörande spelningar över hela landet och flera Jamaica-resor, är Stereo Steppers mer än redo att ge sig upp i ringen för att mobba Jah Ark och Firehouse.

Jah Ark Manifest är ett av Norges äldsta och mest aktiva sounds som är nyligen hemkomna från Jamaica och är riktigt kaxiga efter att ha slagit Axxionpack i Winter War-clashen. Tidigare har de clashat mot bland andra Viking Champion Sound i Norge, vilka de besegrade. Nu är de mer än redo att ge sig ut på det riktiga krigsfältet!

Firehouse har sedan 2005 gjort sig ett namn i Skandinavien, framförallt för deras unika digitala profil men även för att de är ett av de danska sounds som har clashat mest. År 2006 slog de Zulu Souljahs, 2007 hamna de på andra plats i DSCM, 2008 vann de över Million Vibes i en 45 shoot out och nu är de mer än redo för att reppa den röd vita flaggan.

Hosts/Warmup Sound är Dj Shirkhan och Sammy K från Safari Sound.

Inga kommentarer: