Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

02 februari, 2010

Leafnuts gör comebackalbum

En skivcomeback som i alla fall jag gått och väntat på är Gary Beckfords, mer känd som Leafy eller numera Leafnuts. Jonahgold på Goldheart Music berättar:

- Vi har spelat in ett antal låtar och han har gjort en del på annat håll. Han har några bra sångare från Storbritannien med på några spår. Det blir tung reggae mer än dancehall och ganska politiskt då Leafnuts har utbildat sig flitigt på sista tiden. Vi hoppas och satsar på ett samarbete med Rub-a-Dub i den här produktionen.

Leafnuts gjorde tillsammans med Chilly en av 00-talets bästa plattor, Unda Dawg Entourage (2002). Bloggen har skrivit om Leafnuts tidigare projekt.

Inga kommentarer: