Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

08 februari, 2010

Glesbygd'n in dub

Ett av Sveriges många omtyckta reggaeband har nytt material på gång nu under våren. Glesbygd'n har gjort en EP som kommer innehålla tre helt färska låtar från Tid'n lid-sessionen (2009), och två dubversioner.

Skivan kommer säljas på bandets hemsida, något releasedatum finns inte än. Ambitionen är också att EP:n ska hamna Spotify så småningom.

Johan Åhman, gitarrist i bandet, berättar att man är i färd med att boka in sommarens spelningar.

- Vi får se var vi hamnar. Eftersom några av oss blivit föräldrar sedan förra skivan ändras ju en del rutiner, men på ytan kommer skillnaden att vara liten. Vi gillar att spela, och kommer att fortsätta med det ett bra tag framöver! lovar Johan Åhman.

Svenska reggaebloggen har tidigare berättat att Glesbygd'n är klart för Peace & Love-festivalen i Borlänge i slutet på juni.

2 kommentarer:

Lurholm sa...

Jag kan knappt sitta still av otålighet inför nästa släpp från Glesbygd'n! Jag älskar verkligen det här bandet - tror inte jag har känt lika starkt för ett band sen jag upptäckte Eggstone i början av 1990-talet.

Prince Herring sa...

Haha! Eggstone har jag också passerat under 1990-talet. Men sitt still i några veckor till ang Glesbygd'n. Skivan dröjer lite till. :)